Rólunk

“A bemutató nap során olyan nyugodt határozottsággal vezette végig Thomas a csapatot az egyes “feladatokon”, ami kivételesen ritka. Nekem ez volt az az élmény, ami a módszer megtanulására ösztönöz. Aztán elérkezett az első modul ideje, ahol továbbra is megmaradt a pontosság, a figyelem a részletekre, az egyes résztvevőkre, és mindez olyan érzékenységgel, ami csak tovább fokozta a kedvemet. Természetesen kaptunk házi feladatot is: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!!!! Amiket a gyakorlások közben tapasztaltam, az az újabb csoda. És nem csak arra a személyre van hatással, akinek a kezelést adom, hanem engem is tölt. Köszönöm, hogy az elsők között lehetek a csoport tagja.”

/Karé Emőke/

Kezelés gyakorlása a tanfolyamon

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehettem ezen a kranioszakrális terapeuta képzésen. Az első modul bár csak 2×3 napos, de nagyon intenzív tapasztalás volt. Korábban már tanultam CS terápiát, viszont újdonság volt a kezeléshez való beavatkozás-mentes hozzáállás, és a kezelő meditatív tudatállapotának fontossága. A tanfolyam, illetve Thomas tanítása a megfogható és a megfoghatatlan fogalmakat úgy ötvözte, hogy közben végig minőségi és hiteles maradt. A tanfolyamon tanultak nem csak a segítői praxisban alkalmazhatók, de a személyes életemre, a világnézetemre is pozitív kihatással voltak. Kezelőként és kezeltként is meglepődtem, hogy egy kívülről szinte statikusnak tűnő kezelés milyen mély változásokat képes elindítani, egy kiegyensúlyozottabb létezés felé.”

/Szita Nikoletta/

“Nagy volt a kíváncsiságom, milyen tanár jön Londonból, milyen a tanítás stílusa, hatékonysága. Szerényen, mély meggyőződésből jöttek a könnyed és finom mozdulatok, mindig bőséges eligazítással. A tanítást időnként angol humor fűszerezte. Az oktató is jókor és segítőkészen jelzett, kiegészítette az instrukciókat. Megragadott a hozzáállásuk komolysága, az elszántságuk egy második kranioszakrális iskola meggyökereztetésére Magyarországon. Remélem sikerül ezt a hatékony módszert akkreditálni.”

/Visy Katalin/

Zsuzsi kezel

“Számos craniosacralis tanfolyam létezik ma Mo-on. Én is próbáltam. Végül ez lett a nyerő. Miért?

  1. Két évre előre meghirdetett időpontok( modulok,tesztek)- vagyis- tervezhető
  2. Szerves egységben van az egész  tananyag, a modulok sorrendisége jól átgondolt; nem kihagyhatók, nem átugorhatók az egyes modulok- vagyis- koncentrált, fókuszban tart
  3. Ebből következik, hogy  2 évig ugyanazok a tankör-/csoporttársak, így az egyénenként eltérő szakmai/ önismereti fejlődések védett környezetben zajlanak
  4. Az elmélyült, pontos anatómiai tudás és az intuíció harmonikus  keveréke, egyensúlya árad Thomas előadásaiból, s ezek elsajátításánál és művelésénél Thomas és Zsuzsi mindvégig ott állnak mellettünk/ mögöttünk
  5. nemcsak egy technika elsajátítása, mélyreható önismereti fejlődésen megy át minden hallgató, melynek csak   pozitív hozadékai vannak”

/Keresztesi Zita/

“Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre a két éves képzésre. Én már tanultam craniosacrális terápiát előtte 3 évig, egy nagyon szisztematikus és alapos képzésen voltam túl. De amit itt kaptam az valóban egy más megközelítés, terapeutaként az volt a legnehezebb, hogy nem én irányítom a kezelést, hanem követem a pácienst, és figyelmemmel, jelenlétemmel segítek neki oldódni. Sok tapasztalatot szereztem, nem csak a terápiával kapcsolatban, de magammal kapcsolatban is.
Mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a képzést, nagyon jó és hasznos.”

/Kocsiczki Ingrid/

“Több helyen tanultam eddig kranioszakrális terápiát, de az a mélység, pontosság, kifinomult érzékelés és spirituális tágasság, ahogy Thomas kezel és tanít, számomra is újdonság volt, és sokat adott mind emberi, mind szakmai fejlődésemhez.”

/Mezősi Anna/