Thomas Attlee

Thomas Attlee

A College of Cranio-Sacral Therapy (CCST) 1986-ban alakult meg. Thomas Attlee DO, RCST az intézmény alapítója és igazgatója. Thomas a Europian School of Osteopathy világhírű intézményében diplomázott, ahol a kranialis képzés szerves részét képezte a 4 éves oktatásnak. Anatómiát, Élettant, és Nyugati Orvoslást tanított 7 évig az International College of Oriental Medicine iskolában. Több mint 30 éven keresztül volt jóga oktató és egyesített különböző terápiákat, pszicho-terápiás folyamatokat, meditációs technikákat és egyéb fejlesztő technikákat.

“Egy igazán inspiráló utazás. Thomas tanítása annyira mélyre ható és gyengéd, tökéletes harmónia van a gyakorlati és elméleti oktatás között így teljesen biztonságban érzed magad már az első pillanattól kezdve.  Fantasztikus a támogatás amit az oktatóktól kapsz, mindegyikük hoz valami speciálisat a tanítványoknak. Alig várom, hogy folytathassam az utam ezzel az életemet átformáló tanfolyammal.”

Iskolája mindenre kiterjedő, professzionális képzést biztosít, magas színvonalon, ahol a kranioszakrális terapeuta oktatók több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek. A 16 tagú oktatói csapat tagjai között szerepel gyógytornász, oszteopata, homeopata, shiatsu terapeuta, pszichológus és még sorolhatnánk tovább. Az intézmény híres a tiszta, egyértelműen kidolgozott tananyagáról és a gyakorlati orientáltságáról, a hallgatókhoz való pozitív támogató hozzáállásáról, illetve a jelölteknek a szakmai munkára való alapos felkészítéséről.

Thomas Attlee kifejlesztett egy egyedülálló megközelítést, ami óriási átalakulást eredményez – legyen szó akár izom-vázrendszeri sérülésről, krónikus betegségről, mozgáskorlátozottságról, érzelmi feszültségről, komolyabb bénulással járó balesetről, vagy mindenek felett az egész test-lélek rendszer integrálásáról.

Thomas Cranio-Sacralis Integráció című könyvében részletesen és érthetően magyarázza a kranioszakrális terápia elsajátításához szükséges ismereteket, mely segítséget nyújt a gyakorlati munkához is. A könyvén kívül egyéb jegyzeteket is kiadott, melyek a tanfolyam során segítséget nyújtatnak a tanulóknak.